Grov pizzadeig for to porsjons-pizzaer :
1/4 fersk gjær
2 dl lunket vann
1/2 ts sukker
3ss olivenolje
litt salt
100gr grovt rugmel
og ca 200 gr hvetemel
Hev i vannbad med plastikk over i ca en halv time.
Lag grovt runde pizzabunner på ett stekebrett.
Smør på tomatsaus / tomatpuré.
Ha over hakket løk/vårløk og paprika.
Strø over mozzarellaost, eller enda bedre bruk fersk mozzarellaost og skjær i skiver å fordel utover.
Fordel chorizo eller annen sterk pølse, cherry-tomater, og ditt favoritt pizzakrydder.
Stek midt i ovnene på 225 grader til skorpen begynner å bli crispy og osten er gylden fin.
Ha over ruccola og fersk vårløk.
Her må du bare bruke fantasien, og bruk det du ønsker som topping..
dette var bare det jeg hadde i kjøleskapet..
NYT
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar